Mjenjačnica Krk Strossmayerova

Krk – Strossmayerova

Auro Domus mjenjačnica Krk Strossmayerova smještena je između trgovine Krk i gift shop-a Idea dok se preko puta poslovnice nalazi poslovnica Hrvatske lutrije. Poslovnica se nalazi unutar pješačke zone nedaleko od katedrale Uznesenja Blažene Djevice Marije.
Parking je dostupan izvan pješačke zone, otprilike 100 metara od poslovnice.
Mjenjačnica Krk Strossmayerova uslugu zamjene valuta obavlja bez provizije

Mjenjačko poslovanje dio je osnovnih financijskih usluga Auro Domusa. Prepoznatljiv žuto-crni znak simbol je sveprsutne, jednostavne i sigurne usluge zamjene valuta.

Za usluge mjenjačnice tvrtka Auro Domus ne naplaćuje proviziju. U ponudi su dostupne sve značajnije svjetske valute.

Ključna razlika lanca mjenjačnica u sklopu grupacije Auro Domusa u odnosu na ostalu ponudu na tržištu jest – dostupnost i pristupačnost usluge.
Radno vrijeme mjenjačnica prilagođeno je potrebama klijenata, a ljubazni i profesionalni djelatnici jamče sigurnost i brzu uslugu zamjene valute i bez provizije. Spremno će odgovoriti i na sva pitanja vezana uz tečaj i valute u ponudi.

Zamjena valuta provodi se na jednostavan, brz i siguran način. Posebnu pozornost Auro Domus posvećuje provjeri autentičnosti novčanica, kako bismo onemogućili ulaz falsifikata u financijski sustav.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.