Mjenjačnica Pasjak

Rijeka – Pasjak (Granični prijelaz)

Mjenjačnica Pasjak smještena je u blizini graničnog prijelaza Pasjak, s desne strane prometnice u smjeru Matulja, Opatije i Rijeke. Zbog lake dostupnosti, čest je odabir gostiju koji dolaze u Hrvatsku ili napuštaju zemlju. Idealna je za pristup automobilom. Parking je moguć ispred same mjenjačnice. Poslovnica je pristupačna i za osobe s invaliditetom.

Mjenjačnica Pasjak uslugu zamjene valuta obavlja bez provizije. Auro Domus na ovoj lokaciji nudi i usluge otkupa zlata te kupnju investicijskog zlata.

Mjenjačko poslovanje dio je osnovnih financijskih usluga Auro Domusa. Prepoznatljiv žuto-crni znak simbol je sveprsutne, jednostavne i sigurne usluge zamjene valuta. Za usluge mjenjačnice tvrtka Auro Domus ne naplaćuje proviziju. U ponudi su dostupne sve značajnije svjetske valute.
Ključna razlika lanca mjenjačnica u sklopu grupacije Auro Domusa u odnosu na ostalu ponudu na tržištu jest – dostupnost i pristupačnost usluge. Radno vrijeme mjenjačnica prilagođeno je potrebama klijenata, a ljubazni i profesionalni djelatnici jamče sigurnost i brzu uslugu zamjene valute i bez provizije. Spremno će odgovoriti i na sva pitanja vezana uz tečaj i valute u ponudi.
Zamjena valuta provodi se na jednostavan, brz i siguran način.
Posebnu pozornost Auro Domus posvećuje provjeri autentičnosti novčanica, kako bismo onemogućili ulaz falsifikata u financijski sustav. Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72.