Hrvatska kuna (kn)
Euro (€)

Mjenjačnica Poreč Gupčev Trg

Poreč – Gupčev Trg

/
Posted By
/
Categories,

Auro Domus mjenjačnica Poreč Gupčev trg smještena je nasuprot restorana Corso. Smještena je između restorana Bijeli san i suvenirnice.
Mjenjačnica se nalazi unutar pješačke zone te je pristupačna i za osobe s invaliditetom. 

Mjenjačnica Poreč Gupčev trg uslugu zamjene valuta obavlja bez provizije.

Mjenjačko poslovanje dio je osnovnih financijskih usluga Auro Domusa. Prepoznatljiv žuto-crni znak simbol je sveprsutne, jednostavne i sigurne usluge zamjene valuta.
Za usluge mjenjačnice tvrtka Auro Domus ne naplaćuje proviziju. U ponudi su dostupne sve značajnije svjetske valute.

Ključna razlika lanca mjenjačnica u sklopu grupacije Auro Domusa u odnosu na ostalu ponudu na tržištu jest – dostupnost i pristupačnost usluge.
Radno vrijeme mjenjačnica prilagođeno je potrebama klijenata, a ljubazni i profesionalni djelatnici jamče sigurnost i brzu uslugu zamjene valute i bez provizije. Spremno će odgovoriti i na sva pitanja vezana uz tečaj i valute u ponudi.

Zamjena valuta provodi se na jednostavan, brz i siguran način. Posebnu pozornost Auro Domus posvećuje provjeri autentičnosti novčanica, kako bismo onemogućili ulaz falsifikata u financijski sustav.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.