Mjenjačnica Poreč Tržnica

Poreč – Tržnica

/
Posted By
/
Categories,

Auro Domus mjenjačnica Poreč Tržnica smještena je na desnu stranu od gornjeg ulaza u tržnicu Poreč dok se sa druge strane nalazi caffe bar Rosso. Nasuprot poslovnice nalazi se kušaonica domaćih specijaliteta Agrolaguna.
Parking je dostupan u neposrednoj blizini, svega 50-ak metara od poslovnice. Mjenjačnica Poreč Tržnica uslugu zamjene valuta obavlja bez provizije.

Mjenjačko poslovanje dio je osnovnih financijskih usluga Auro Domusa. Prepoznatljiv žuto-crni znak simbol je sveprsutne, jednostavne i sigurne usluge zamjene valuta.

Za usluge mjenjačnice tvrtka Auro Domus ne naplaćuje proviziju. U ponudi su dostupne sve značajnije svjetske valute.

Ključna razlika lanca mjenjačnica u sklopu grupacije Auro Domusa u odnosu na ostalu ponudu na tržištu jest – dostupnost i pristupačnost usluge.
Radno vrijeme mjenjačnica prilagođeno je potrebama klijenata, a ljubazni i profesionalni djelatnici jamče sigurnost i brzu uslugu zamjene valute i bez provizije. Spremno će odgovoriti i na sva pitanja vezana uz tečaj i valute u ponudi.

Zamjena valuta provodi se na jednostavan, brz i siguran način. Posebnu pozornost Auro Domus posvećuje provjeri autentičnosti novčanica, kako bismo onemogućili ulaz falsifikata u financijski sustav.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.