Mjenjačnica Šibenik Obala

Šibenik – Obala

Auro Domus mjenjačnica Šibenik Obala Hrv.Mornarice 4 nalazi se u samom centru grada. Smještena je na Šibenskoj Rivi, odmah ispred hotela "Bellevue". Parking je dostupan odmah do mjenjačnice.

Poslovnica je pristupačna za osobe s invaliditetom. Mjenjačnica Šibenik Obala obavlja uslugu zamjene valuta bez provizije. Brza isplata u gotovini. Povoljniji tečajevi za  promjenu većih iznosa.

Auro domus na ovoj lokaciji nudi i usluge otkupa zlata i srebra, te kupnju investicijskog zlata. 

Omogućena je besplatna procjena vašeg zlata, te izrada ponude za kupju investicijskog zlata.

Za usluge mjenjačnice tvrtka Auro Domus ne naplaćuje proviziju. U ponudi su dostupne sve značajnije svjetske valute.

Ključna razlika lanca mjenjačnica u sklopu grupacije Auro Domusa u odnosu na ostalu ponudu na tržištu jest – dostupnost i pristupačnost usluge.
Radno vrijeme mjenjačnica prilagođeno je potrebama klijenata, a ljubazni i profesionalni djelatnici jamče sigurnost i brzu uslugu zamjene valute i bez provizije. Spremno će odgovoriti i na sva pitanja vezana uz tečaj i valute u ponudi.

Zamjena valuta provodi se na jednostavan, brz i siguran način. Posebnu pozornost Auro Domus posvećuje provjeri autentičnosti novčanica, kako bismo onemogućili ulaz falsifikata u financijski sustav.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.