Trogir – Obala

Trogir - Obala

Trogir – Obala

Auro Domus mjenjačnica Trogir Riva nalazi se u samom centru grada, u pješačkoj zoni. Smještena je na početku Trogirske rive, u neposrednoj blizini zgrade suda.
Mjenjačnica Trogir Riva obavlja usluge zamjene valuta bez provizije. Brza isplata u gotovini. Povoljniji tečajevi za  promjenu većih iznosa.
Mjenjačko poslovanje dio je osnovnih financijskih usluga Auro Domusa. Prepoznatljiv žuto-crni znak simbol je sveprisutne, jednostavne i sigurne usluge zamjene valuta.
Za usluge mjenjačnice tvrtka Auro Domus ne naplaćuje proviziju. U ponudi su dostupne sve značajnije svjetske valute.
Ključna razlika lanca mjenjačnica u sklopu grupacije Auro Domusa u odnosu na ostalu ponudu na tržištu jest – dostupnost i pristupačnost usluge.
Radno vrijeme mjenjačnica prilagođeno je potrebama klijenata, a ljubazni i profesionalni djelatnici jamče sigurnost i brzu uslugu zamjene valute i bez provizije. Spremno će odgovoriti i na sva pitanja vezana uz tečaj i valute u ponudi.
Zamjena valuta provodi se na jednostavan, brz i siguran način. Posebnu pozornost Auro Domusposvećuje provjeri autentičnosti novčanica, kako bismo onemogućili ulaz falsifikata u financijski sustav.
Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.