Mjenjačnica Zadar Mihe Klaića

Zadar – Mihe Klaića

/
Posted By
/
Categories,

Auro Domus mjenjačnica Zadar Mihe Klaića nalazi se u pješačkoj zoni u samom centru grada. Poslovnica se nalazi na početku Klaićeve ulice koja vodi do poznatih "4 kantuna"

Mjenjačnica Zadar Mihe Klaića nudi uslugu zamjene valuta bez provizije, te povoljnije tečajeve za više iznose. Brza isplata u gotovini. 

Mjenjačko poslovanje dio je osnovnih financijskih usluga Auro Domusa. Prepoznatljiv žuto-crni znak simbol je sveprsutne, jednostavne i sigurne usluge zamjene valuta.
Za usluge mjenjačnice tvrtka Auro Domus ne naplaćuje proviziju. U ponudi su dostupne sve značajnije svjetske valute.

Ključna razlika lanca mjenjačnica u sklopu grupacije Auro Domusa u odnosu na ostalu ponudu na tržištu jest – dostupnost i pristupačnost usluge.
Radno vrijeme mjenjačnica prilagođeno je potrebama klijenata, a ljubazni i profesionalni djelatnici jamče sigurnost i brzu uslugu zamjene valute i bez provizije. Spremno će odgovoriti i na sva pitanja vezana uz tečaj i valute u ponudi.

Zamjena valuta provodi se na jednostavan, brz i siguran način. Posebnu pozornost Auro Domus posvećuje provjeri autentičnosti novčanica, kako bismo onemogućili ulaz falsifikata u financijski sustav.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.