Mjenjačnica Zadar Plodine

Zadar – Plodine

/
Posted By
/
Categories,

Auro Domus mjenjačnica Zadar Plodine nalazi se u sklopu Trgovačkog centra Plodine na Žmiričima u Zadru. 
Parking za klijente je dostupan odmah ispred poslovnice u sklopu Trgovačkog centra.

Mjenjačnica Zadar Plodine je jedina dostupna mjenjačnica u krugu od 2km. Radno vrijeme je prilagođeno radnom vremenu trgovine.

Mjenjačnica uslugu zamjene valuta obavlja bez provizije. Brza isplata u gotovini. 

Mjenjačko poslovanje dio je osnovnih financijskih usluga Auro Domusa. Prepoznatljiv žuto-crni znak simbol je sveprsutne, jednostavne i sigurne usluge zamjene valuta.
Za usluge mjenjačnice tvrtka Auro Domus ne naplaćuje proviziju. U ponudi su dostupne sve značajnije svjetske valute.

Ključna razlika lanca mjenjačnica u sklopu grupacije Auro Domusa u odnosu na ostalu ponudu na tržištu jest – dostupnost i pristupačnost usluge.
Radno vrijeme mjenjačnica prilagođeno je potrebama klijenata, a ljubazni i profesionalni djelatnici jamče sigurnost i brzu uslugu zamjene valute i bez provizije. Spremno će odgovoriti i na sva pitanja vezana uz tečaj i valute u ponudi.

Zamjena valuta provodi se na jednostavan, brz i siguran način. Posebnu pozornost Auro Domus posvećuje provjeri autentičnosti novčanica, kako bismo onemogućili ulaz falsifikata u financijski sustav.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni informativni broj 0800 73 72 ili putem kontakt forme na našoj stranici.