Hrvatska kuna (kn)
Euro (€)

Otkup zlata makarska kod erstića

Makarska – Kod Erstića

Poslovnica za otkup zlata Makarska kod Erstića smještena je na jednoj od glavnih prometnica, iznad bolnice, odmah iza mosta koji vozi u sami centar grada. U neposrednoj blizni gradske knjižnice, te crkve SV.Marka.
Zbog pristupačne lokacije, čest je odabir klijenata jer je idealna za pristup automobilom. Parking se nalazi odmah ispred same poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Makarska kod Erstića nudi niz usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah i na licu mjesta. Besplatna procjena prilika je za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, kako bi doznali kolika je njegova vrijednost i radi li se o „pravom zlatu“ ili imitaciji.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu. Postoji i opcija zamjene lom zlata za investicijsko zlato. Također, poslovnica

Što otkupljujemo? Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Uz zlato, otkupljuje se i srebro u svim oblicima. To uključuje srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra te srebrnjake i srebrne poluge.