Hrvatska kuna (kn)
Euro (€)

Otkup zlata Split Prima Grad

Split – Prima Grad

Auro Domus poslovnica za otkup zlata Split Prima Grad sa svoja dva ulaza, jedan sa pravca Prima Grad, drugi sa pravca Hotel Cornaro (gl.Pošta), nudi klijentima širok izbor kupnje investicijskog zlata, zamjene staro za novo, te najpovoljnije cijene za otkup lom zlata.

Autobusna stanica kojom prometuju sve glavne linije, udaljena je od poslovnice 20ak metara. Poslovnica je u pješačkoj zoni, nasuprot Glazbene Škole Josip Hatze.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Split Prima Grad nudi niz usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah i na licu mjesta. Besplatna procjena prilika je za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, kako bi doznali kolika je njegova vrijednost i radi li se o „pravom zlatu“ ili imitaciji.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu. Postoji i opcija zamjene lom zlata za investicijsko zlato. Također, poslovnica

Što otkupljujemo? Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Uz zlato, otkupljuje se i srebro u svim oblicima. To uključuje srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra te srebrnjake i srebrne poluge.