Otkup zlata Zabok

Zabok – Nasuprot MUP-a

Auro Domus poslovnica za otkup zlata Zabok nalazi se u blizini poslovnice FINA-e, točnije u zgradi preko puta. 

Ukoliko dolazite osobnim automobilom, ispred naše poslovnice imate mogućnost parkiranja bez naplate, a u neposrednoj blizini se nalazi još jedan parking sa naplatom.
Udaljenost od autobusnog i željezničkog kolodvora je 5 minuta hoda. 

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Zabok nudi niz usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah i na licu mjesta. Besplatna procjena prilika je za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, kako bi doznali kolika je njegova vrijednost i radi li se o „pravom zlatu“ ili imitaciji.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu. Postoji i opcija zamjene lom zlata za investicijsko zlato. Također, poslovnica

Što otkupljujemo? Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Uz zlato, otkupljuje se i srebro u svim oblicima. To uključuje srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra te srebrnjake i srebrne poluge.