Hrvatska kuna (kn)
Euro (€)

Otkup zlata Zagreb Črnomerec

Zagreb – Črnomerec

/
Posted By
/

Poslovnica za otkup zlata Zagreb Črnomerec nalazi se na nekoliko metara udaljenostI od samog okretišta Črnomerec u smjeru centra grada, zbog čega ima odličnu povezanost autobusnim i tramvajskim linijama sa svim dijelovima grada, kao i okolnim gradovima (Samobor, Zaprešić). 

Preko puta poslovnice nalazi se Hrvatska pošta, kao i Super Konzum, najveći u ovom dijelu grada, ispred kojega se nalazi veliko parkiralište.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Zagreb Črnomerec nudi niz usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah i na licu mjesta. Besplatna procjena prilika je za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, kako bi doznali kolika je njegova vrijednost i radi li se o „pravom zlatu“ ili imitaciji.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu. Postoji i opcija zamjene lom zlata za investicijsko zlato. Također, poslovnica

Što otkupljujemo? Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Uz zlato, otkupljuje se i srebro u svim oblicima. To uključuje srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra te srebrnjake i srebrne poluge.