Hrvatska kuna (kn)
Euro (€)

Otkup zlata Zagreb Savski most

Zagreb – Savski most

/
Posted By
/

Auro Domus poslovnica za otkup zlata Zagreb Savski most nalazi se na križanju Horvaćanske ceste i Jadranskog mosta.
Nekoliko metara od poslovnice nalazi se okretište velikog broja autobusa kao i tramvaja broj 7 i 14, dok linije 5 i 17 imaju svoje stajalište preko puta poslovnice, što ju čini lako dostupnom bez obzira iz kojeg dijela grada polazite. 

Ukoliko dolazite osobnim automobilom, u neposrednoj blizini poslovnice nalazi se velik broj dostupnih parkirnih mjesta (2 velika javna parkinga i u dvorištu poslovnice nekoliko privatnih parkirnih mjesta).
Preko puta poslovnice,u smjeru zapada nalazi se najveći studentski dom u Hrvatskoj (SD Stjepan Radić), dok je na sjevernoj strani kompleks zgrada poznat kao Baschiera u sklopu koje se nalazi mnoštvo ugostiteljskih objekata.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Zagreb Savski Most nudi niz usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah i na licu mjesta. Besplatna procjena prilika je za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, kako bi doznali kolika je njegova vrijednost i radi li se o „pravom zlatu“ ili imitaciji.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu. Postoji i opcija zamjene lom zlata za investicijsko zlato. Također, poslovnica

Što otkupljujemo? Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Uz zlato, otkupljuje se i srebro u svim oblicima. To uključuje srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra te srebrnjake i srebrne poluge.