Hrvatska kuna (kn)
Euro (€)

Zagreb Utrine

Otkup zlata Zagreb Utrine
Auro Domus - otkup zlata i srebra, poslovnica Zagreb Utrine

Zagreb – Utrine

/
Posted By
/

Auro Domus poslovnica za otkup zlata Zagreb Utrine nalazi se u istoimenom kvartu u Novom Zagrebu. Nalazimo se sa stražnje (južne) strane tržnice, u jednoj od garažu u nizu.
Udaljena je svega 2 tramvajske stanice od jezera Bundek ili 3 stanice od poznatog trgovačkog centra Avenue Mall u smjeru istoka. Na nekoliko minuta hoda od poslovnice nalazi se stajalište tramvaja 7,6 i 14 što čini dobru povezanost sa drugim dijelovima grada. 

Ukoliko dolazite osobnim automobilom, ispred poslovnice se nalazi velik broj parkirnih mjesta koji se naplaćuje po cjeniku 3.zone.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Zagreb Utrine nudi niz usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah i na licu mjesta. Besplatna procjena prilika je za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, kako bi doznali kolika je njegova vrijednost i radi li se o „pravom zlatu“ ili imitaciji.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu. Postoji i opcija zamjene lom zlata za investicijsko zlato. Također, poslovnica

Što otkupljujemo? Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Uz zlato, otkupljuje se i srebro u svim oblicima. To uključuje srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra te srebrnjake i srebrne poluge.