Spas za kućni budžet: Otkup zlata građanima donio stotine milijuna kuna

/
Posted By
/
Categories

Izdašne isplate u gotovini, odmah i na licu mjesta, razlog su zbog čega hrvatski građani vole koristiti uslugu otkupa zlata, pokazuju iskustva iz poslovnica tvrtke Auro Domus najveće hrvatske kompanije specijalizirane za trgovinu plemenitim metalima.

Tijekom prošle godine, Auro Domus je građanima isplatio više od stotinu milijuna kuna za njihovo staro zlato, a najviše se prodavao stari nakit koji je naslijeđen ili više nije u modi. Prosječna isplata po jednom otkupu iznosila je više od 1.000 kuna, ali brojni su klijenti poslovnice napustili bogatiji za desetke tisuća kuna.

Tako su sa zaboravljenim predmetima iz ladica ili pospremljenih u kutije na tavanu i podrumu financirali nabavku novih kućanskih uređaja, platili troškove skijanja i ljetovanja, a jedna klijentica je isplatom od otkupa zlata čak uspjela i zatvoriti kredit za novi automobil.

Najbolje od svega jest da prilikom odluke o korištenju usluge otkupa zlata u tvrtki Auro Domus ništa ne riskirate – procjena predmeta potpuno je besplatna i klijenti tek nakon što djelatnici procijene vrijednost predanog zlata donose odluku hoće li svoje predmete zamijeniti za gotovinu na licu mjesta. 

Više informacija o uslugama i cijenama otkupa zlata dostupno je i putem besplatnog info-telefona 0800 73 72.