Zagreb Utrine

Otkup zlata Zagreb Utrine
Otkup zlata Varaždin Gunduliceva

Varaždin – Gundulićeva

/
Posted By
/

Poslovnica za otkup zlata Varaždin Gundulićeva nalazi se u pješačkoj zoni u samom centru grada, u ulici Ivana Gundulića koja spaja Trg slobode sa Trgom kralja Tomislava ( Korzo ) i Franjevačkim trgom.
Ukoliko dolazite osobnim automobilom najbliže parkiralište nalazi se na Trgu slobode ispred glavne pošte i HNK, a svega minutu hoda dalje ispod Kapucinskog trga nalazi se i podzemna garaža sa velikim brojem parkirnih mjesta. 

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Varaždin Gundulićeva nudi niz usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah i na licu mjesta. Besplatna procjena prilika je za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, kako bi doznali kolika je njegova vrijednost i radi li se o „pravom zlatu“ ili imitaciji.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu. Postoji i opcija zamjene lom zlata za investicijsko zlato. Također, poslovnica

Što otkupljujemo? Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Uz zlato, otkupljuje se i srebro u svim oblicima. To uključuje srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra te srebrnjake i srebrne poluge.