Otkup zlata Zagreb Ilica 19

Zagreb – Ilica 19

/
Posted By
/

Poslovnica za otkup zlata Zagreb Ilica 19 se nalazi u strogom centru grada, nekoliko minuta hoda od Trga bana Josipa Jelačića.
U blizini naše poslovnice se nalazi robna kuća Nama, te niz različitih trgovina i ugostiteljskih objekata, od kojih bi svakako istaknuli slastičarnicu Vincek. 

Preko puta poslovnice se nalazi trgovina Franja coffee & teahouse.
Pristup autom nije moguć jer se poslovnica nalazi unutar pješačke zone, ali prometuje velik broj tramvajskih linija.
Ukoliko dolazite automobilom, isti možete parkirati u garaži u sklopu trgovačkog centra Cvjetni te prošetati do naše poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Zagreb Ilica 19 nudi niz usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah i na licu mjesta. Besplatna procjena prilika je za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, kako bi doznali kolika je njegova vrijednost i radi li se o „pravom zlatu“ ili imitaciji.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu. Postoji i opcija zamjene lom zlata za investicijsko zlato. Također, poslovnica

Što otkupljujemo? Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Uz zlato, otkupljuje se i srebro u svim oblicima. To uključuje srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra te srebrnjake i srebrne poluge.