Otkup zlata Zagreb Praška

Zagreb – Praška

/
Posted By
/

Poslovnica za otkup zlata Zagreb Praška 10 nalazi se pedesetak metara od Trga bana Josipa Jelačića, u smjeru Glavnog kolodvora.
Jedan on najljepših i najpoznatijih zagrebačkih trgova, Trg Nikole Šubića Zrinskog, popularni Zrinjevac nalazi se odmah preko puta poslovnice.

Pristup autom nije moguć jer se poslovnica nalazi u pješačkoj zoni grada Zagreba, postoji mogućnost parkinga u garaži trgovačkog centra Cvjetni, koja se nalazi na 5-10 minuta hoda od naše poslovnice.

Auro Domus u poslovnici za otkup zlata Zagreb Praška nudi niz usluga. Svakom klijentu zainteresiranom za otkup zlata i srebra omogućena je besplatna procjena. Kod prihvata ponude, isplata je u gotovini odmah i na licu mjesta. Besplatna procjena prilika je za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, kako bi doznali kolika je njegova vrijednost i radi li se o „pravom zlatu“ ili imitaciji.

Klijenti mogu kupiti investicijsko zlato uz najpovoljniju cijenu. Postoji i opcija zamjene lom zlata za investicijsko zlato. Također, poslovnica

Što otkupljujemo? Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833, 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)... Uz zlato, otkupljuje se i srebro u svim oblicima. To uključuje srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra te srebrnjake i srebrne poluge.