Hrvatska kuna (kn)
Euro (€)

Zalagaonica

Zalagaonica

Auro Domus, hrvatska novčarska institucija specijalizirana za trgovinu zlatom

Zalagaonica je dodatak postojećim poslovnim djelatnostima tvrtke Auro Domus. Omogućuje jednostavan i brz dolazak do gotovine. Ali i zadržavanje vrijednih predmeta od zlata i srebra.

Klijenti Auro Domusa često se nalaze suočeni s teškim izborim. S jedne strane, hitno im je potreban novac. Jedan od bržih i jednostavnijih načina da stignu do gotovine jest: iskoristiti vrijednost zlata. No, s druge strane, otkupm zlata zauvijek se odriču vlasništva nad nakitom ili drugim vrijednostima. Oni se tale i rafiniraju te vraćaju u ponovnu uporabu.

<h2>Što radi zalagaonica zlata i srebra</h2>
Zalagaonica zlata i srebra nudi rješenje te naizgled bezizlazne situacije. Kako bi klijentima olakšao dolazak do prijeko potrebne gotovine i ponudio im alternativu otkupu, Auro Domus, najveći lanac za otkup zlata, u svojih <a href=”https://aurodomus.hr/auro-domus-poslovnice/”><strong>sedamdesetak poslovnica</strong></a> uveo je i uslugu zaloga zlata.

 

<a href=”https://aurodomus.hr/wp-content/uploads/2021/03/zalog-aurodomus.jpg”><img class=”aligncenter wp-image-13211 size-full” src=”https://aurodomus.hr/wp-content/uploads/2021/03/zalog-aurodomus.jpg” alt=”zalagaonica” width=”1280″ height=”853″ /></a>

Kako funkcionira zalog zlata i srebra? Prvi dio procesa jednak je otkupu zlata. Dovoljno je donijeti zlatni ili srebrni predmet u neku od poslovnica tvrtke Auro Domus. Stručni djelatnici će besplatno procijeniti. Ukoliko se klijent složi s procjenom vrijednosti, isplatit će mu se novac odmah i u gotovini.

Nakon toga, klijent ima mogućnost izabrati uslugu zaloga. Uz uplatu kotizacije, rezervirat će pravo ponovne kupnje predmeta po njegovoj procijenjenoj vrijednosti. Rok rezervacije je fleksibilan, a Auro Domus će čitavo vrijeme čuvati predmet u osiguranoj pohrani.

<h2>Uvijek informirani</h2>
Auro Domus pobrinut će se da klijenti uvijek budu informirani o isteku roka rezervacije. Porukom elektronske pošte i SMS-om klijent će dobiti obavijest 72 sata prije isteka. Tako može biti siguran da neće propustiti trenutak u kojem rezervacija ističe. Ukoliko mu to bude odgovaralo, rok može dodatno i produžiti. Po isplati ukupnog iznosa, klijent može ponovno preuzeti svoj predmet.

<h2>Više o zalogu zlata i srebra</h2>
Zanima vas otkup zlata i srebra, a niste pronašli odgovor na pitanje koje imate? Provjerite rubriku u kojoj su navedeni odgovori na <a href=”https://aurodomus.hr/faq”><strong>česta pitanja</strong></a>. Ili nas za sve dodatne informacije slobodno <a href=”https://aurodomus.hr/kontakt/”><strong>kontaktirajte</strong></a>.

Tražite investicijsko zlato?

provjerite cijene i ponudu u našem web shopu!